Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: وقتی در قاموس فکری و رفتاری برخی، منافع حزبی و گروهی به جای منافع و مصالح ملی و نگاه مادی و نفسانی به جای نگاه دینی و انسانی می نشیند، نتیجه اش همین کینه ورزی و تسویه حساب های سیاسی به هر ابزاری می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق؛ روح الله رفعتی، در گفتگویی با اشاره به اینکه برخی رسانه ها در این چند روز تسویه حساب سیاسی را جایگزین رسیدگی به امور مردم کرده است، اظهار کرد: وقتی افراد، گروه ها یا جریان های سیاسی از مبانی دینی و انسانیت که برگرفته از دین است فاصله می گیرند، صرفا به منافع شخصی، گروهی یا حزبی شان فکر می کنند و مسائل دیگر برایشان چندان اهمیتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: اینگونه افراد و گروه ها نه مردم برایشان مهم هستند و نه مصالح کلان نظام و جامعه اسلامی، برای همین از هر فرصتی برای تسویه حساب های سیاسی و ارضای حس کینه ورزی خود بهره برداری می کنند.

وی با اشاره به اینکه نظیر این رفتارها در طول تاریخ دیده شده است، افزود: در تاریخ هم اینگونه رفتارها سابقه دارد و اصلا آنچه در مخالفت با اهل بیت علیهم السلام اتفاق افتاد همین کینه ورزی دشمنان بود تا آنجا که در زمان امیرالمؤمنین‌علیه السلام همین کینه ورزی ها منجر به مخالفت و جنگ با حضرت شد که در دعای ندبه می خوانیم: «… أحقادا بدریه و میبریه و حنینیه و غیرهن فأضبت على عداوته و أکبت على منابذته…» یا در کربلا دشمنان امام حسین علیه السلام علت دشمنی خود را بغض و کینه خود از امیرالمؤمنین‌علیه السلام بیان می کنند(بغضا لأبیک).

کارشناس مسائل منطقه، تصریح کرد: اینگونه تسویه حساب های سیاسی دقیقا همان روشی است که یزید در برابر خاندان امام حسین علیه السلام به کار بست و در اوج مصیبت و آزار و اذیت ایشان، لب به شماتت و بدگویی باز کرد و البته با پاسخ طوفانی حضرت زینب علیهاالسلام مواجه شد.

وی با بیان اینکه برخی برای پیش برد دروغ گویی خود متوسل به هر حرفی می شوند، گفت: به هرحال وقتی در قاموس فکری و رفتاری برخی، منافع حزبی و گروهی به جای منافع و مصالح ملی و نگاه مادی و نفسانی به جای نگاه دینی و انسانی می نشیند، نتیجه اش همین کینه ورزی و تسویه حساب های سیاسی به هر ابزاری می شود، حتی توسل به دروغ و بیان دور از اخلاق را به کار می گیرند و اتفاقا بنده معتقدم اینگونه نیست که این افراد و گروه ها درک صحیحی از شرایط ندارند، بلکه به دنبال استفاده از هر فرصت و هر شرایطی برای رسیدن به اهداف ناسالم و غیرانسانی خود هستند.

 

رفعتی پور، با اشاره به اینکه رسانه های باید در شرایط سخت با اطلاع رسانی دقیق به کمک مردم بیایند، متذکر شد: معمولا در این گونه شرایط، رسانه ها در جوامع گوناگون به دنبال این هستند که در اطلاع رسانی صحیح وقایع، نسبت به دیگران پیشرو باشند و متقن ترین اخبار و تحلیل ها را به جامعه ارائه کنند؛ البته در تنظیم اخبار، سیاست های هر رسانه ای مدنظر قرار می گیرد، اما قابل تأمل این است که در ابتدای بحران و در شرایطی که مردم با اینگونه حوادث مواجه می شوند، معمولا رسانه ها به دنبال رفتارهای این چنینی نیستند و غالبا پس از عبور از بحران به بررسی دلایل و عوامل و کاستی ها می پردازند که متاسفانه در عملکرد رسانه هایی که نام بردید و امثال آنها، دقیقا عکس این اتفاق می افتد.

وی خاطرنشان کرد:‌ رسانه ها در آرامش بخشی به جامعه و جلوگیری از تشدید بحران و نیز جلوگیری از تبدیل شدن بحران حاصل از حوادث طبیعی به بحران های اجتماعی و سیاسی در این شرایط نقش ویژه ای دارند اما با تأسف باید گفت اینها ظاهرا به دنبال تشدید بحران و اتفاقا تبدیل آن به بحران‌های اجتماعی و سیاسی و بهره برداری از آن هستند نه اینکه واقعا به دنبال یافتن مقصر اشکالات موجود باشند.

این کارشناس مسائل سیاسی با ذکر برخی بداخلاقی ها در برخی رسانه های نزدیک به دولت، اظهار کرد: اگرچه در حادثه زلزله اخیر، متأسفانه مدیریت یکپارچه بحران بسیار ضعیف بود و اگر اخبار عدم اختصاص بودجه سازمان‌های امدادی و مدیریت بحران توسط دولت صحیح باشد، واقعا مسئولان دولتی باید پاسخگوی این بی توجهی و بی مسئولیتی باشند که اتفاقا رفتار این رسانه های نزدیک به دولت نشان می دهد علاوه بر تسویه حساب های سیاسی، به دنبال فرافکنی و انداختن بار مسئولیت بر عهده دیگران هستند نه اینکه بخواهند مقصر واقعی را معرفی کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۷۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سیل در برخی مناطق آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در برخی مناطق استان از جمله انگشتجان شبستر سیل رخ داده است، گفت: سیل امروز هیچ گونه تلفات جانی به دنبال نداشته است.

عبدالصمد رحیمی امروز جمعه در گفت‌وگو با ایسنا افزود: وقوع سیل در منطقه انگشتجان شهرستان شبستر منجر به ورود خسارت به حدود ۴ دستگاه خودرو شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه وقوع سیل امروز تلفات جانی به دنبال نداشته و از شهروندان درخواست می‌کنیم به اطلاعیه ها ‌و هشدارهای جوی توجه کنند. 
رحیمی با اشاره به اطلاعیه جوی سطح نارنجی، نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی از بعداز ظهر روز گذشته(پنجشنبه)  گفت: ضروری است شهروندان از اتراق در کنار رودخانه ها و مسیل ها خودداری کرده و از سفرهای غیر ضروری اجتناب کنند.
وی افزود: راهداری، پلیس راه، هلال احمر، اورژانس، فرمانداران، شهرداران و سایر اعضای ستاد بحران در حالت آماده باش قرار دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • شهادت «جلال اعتماد» نشانه کینه‌توزی عناصر وابسته به صهیونیستی است
  • شهادت«جلال اعتماد»نشانه کینه‌توزی عناصروابسته به صهیونیستی است
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • وقوع سیل در برخی مناطق آذربایجان شرقی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • وقوع زلزله در این استان
  • زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند