Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@16:42:47 GMT

ضرورت آمادگی مدارس تهران در برابر زلزله

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۵۸۱۶۷

ضرورت آمادگی مدارس تهران در برابر زلزله

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر ضرورت آمادگی دانش‌آموزان و مدارس در برابر زلزله در تهران گفت:‌ باید دانش‌آموزان را به نحوی آماده روبرویی با بحران کنیم که هر خانواده یک امدادگر داشته باشد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، اسماعیل نجار، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نوزدهمین مانور سراسری زلزله و ایمنی که در مدرسه دخترانه عصمت برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری مانور زلزله در مدارس، آموزش ایمنی در بحران به دانش‌آموزان است؛ زیرا اگر روزی حادثه‌ای به وقوع بپیوندد جمعیت بسیاری از دانش‌آموزان در مدارس حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس آمادگی این افراد در مواقع بحران بسیار مهم است، همچنین ارتباطی که دانش‌آموزان با خانواده‌ها دارند می‌تواند به عنوان پلی برای انتقال یافته‌ها و تجربیات تلقی شود.

وی افزود: مردم نقش مهمی در زمان بحران دارند بر همین اساس مدیریت مردمی در مواقع بحرانی به عنوان یکی از مهم‌ترین اصول است. زیرا زمانی که حادثه‌ای به وقوع بپیوندد تا رسیدن مسئولان و امدادگران به منطقه زمان زیادی طی می‌شود، اما مدیریت بحران افرادی که در صحنه حضور دارند می‌تواند بسیار تاثیرگذار و راهگشا باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور یادآور شد: با توجه به اینکه در زمان وقوع حادثه‌ وسیع در تهران بسیاری از مسیرها و خیابان‌ها مسدود می‌شود و امکان رسیدن نیروهای امدادی به محل با تاخیر صورت می‌گیرد، بر همین اساس اولین امدادگر همان افراد حاضر در بحران هستند؛ بنابراین در نظر داریم هر یک از اعضای خانواده به عنوان اولین امدادگر در زمان بحران مشغول به کار شوند.

نجار یادآور شد: به دنبال اجرای برنامه‌های آموزشی به صورت محله محور هستیم تا مدارس و محلات آمادگی لازم را در زمان وقوع حادثه‌ها کسب کنند. به عنوان مثال در ژاپن مدارس را بسیار بزرگ و گسترده می‌سازند و از آن به عنوان پایگاه امداد و نجات استفاده می‌کنند تا مردم در زمان حادثه بتوانند در این اماکن حضور یابند، بر همین اساس در این مدارس شاهد دپوی امکانات و تجهیزات امدادی هستیم.

وی ادامه داد: باید تلاش کنیم از ظرفیت مدارس برای تاب‌آوری جامعه استفاده کنیم به همین دلیل مانورهای گوناگونی را در همه سطوح برگزار خواهیم کرد تا آمادگی افراد در مواقع بحران افزایش یابد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به برگزاری جلسات متعدد برای آمادگی مردم هنگام وقوع حادثه در داخل مترو اشاره کرد و گفت:‌ با توجه به اینکه تهران از خطوط مترو برخوردار است جلسات متعددی را به منظور خروج جمعیت از مترو در زمان بحران و آمادگی مردم در این زمینه برگزار کردیم، اما تا کنون به جمع‌بندی کامل نرسیده‌ایم؛ زیرا کارشناسان در این زمینه نظرات گوناگونی داشتند و امیدواریم به زودی مانور زلزله و ایمنی را در مترو برگزار کنیم تا آمادگی مردم در زمان بحران در مترو نیز افزایش یابد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۸۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه

ایسنا/اردبیل مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل به ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه تاکید کرد.

کلام‌الله صفری ۱۶ اردیبهشت در گفت‌وگو با ایسنا به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم تاکید کرد و گفت: ضروری است جایگاه معلم در جامعه تقویت شود و نگرش مردم به معلم، باید نگرش نسبت به انبیا باشد.

وی به ایجاد انگیزه در معلمان برای ارائه خدمات مطلوب به دانش‌آموزان تاکید کرد و افزود: ۱۸ هزار و ۵۰۰ معلم در استان داریم و برای انتخاب معلم نمونه، ۶ هزار و ۱۹۸ مشارکت کردند و با ارزیابی انجام گرفته ۸۰۵ نفر به مرحله منطقه‌ای و در ادامه نفر۵۹ به مرحله استانی راه یافتند و نهایتا ۴ نفر انتخاب و به مرحله کشوری راه یافتند.

صفری همچنین از میان مدیران و معاونان و مربیان بهداشت نیز نهایتا ۵ نفر به مرحله کشوری راه یافتند، افزود: تولید محتوای آموزشی، نحوه تدریس، شیوه استفاده از فناوری، ارائه طرح درس، مقبولیت، سابقه بالای ۱۰ سال، اظهارنظر شورای مدرسه، اجرای برنامه‌های فرهنگی و تفریحی برای دانش‌آموزان و غیره از معیارهای انتخاب معلم نمونه است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به تحقق منویات مقام معظم رهبری و نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل در حوزه آموزش و پرورش طی یک سال گذشته، ادامه داد: پخش زنده برنامه سلام معلم توسط صدا و سیمای مرکز اردبیل از اقدامات برجسته این حوزه است.

وی به راه‌اندازی پویش‌های مختلف در ایام هفته بزرگداشت مقام معلم در سطح استان، تصریح کرد: در سطح استان ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه فعال است که در هفته معلم امسال زنگ سپاس در همه مدارس استان با حضور مقامات استانی به صدا درآمد.

صفری تجدید پیمان با شهدای دانش‌آموز، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی، دیدار با معلمان پیشکسوت، حضور مسئولان در شورای دبیران، راه‌اندازی قرارگاه جهادی فرهنگیان در خیابان معلم اردبیل، ایجاد یادمان شهدای فرهنگیان و دانش‌آموزان، شناسایی معلمان شاخص، کارآمد و سرآمد استان برای حضور دورهمی در صدا و سیما، ایجاد نمایشگاه از دستاوردهای آموزش و پرورش، برگزاری جشن پیوند مسجد و مدرسه، دومین جشنواره معلم خلاق ایل عشایر، شب شعر و غیره از جمله اقدامات و فعالیت‌های اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان